Kevin Murphy. Reuzel. Mediceuticals.
Rock & Ruddle. GHD. Marc Inbane. Sebastian.

Quality is not an act. It is a habit.

Producten

Haartaal Kevin Murphy

Kevin Murphy.

Kevin Murphy is een hoogstaand product. Zij ontwikkelen performance based en milieuvriendelijke haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij dit merk duidelijk voorop. 

Reuzel.

Reuzel Pomade vindt zijn oorsprong in Rotterdam. Dit merk is gestart door de Barbiers van Schorem. Ze noemen zichzelf “Holland’s Finest Pomade”, wat ons betreft volkomen gelijk!

Haartaal Reuzel

Mediceuticals

Mediceuticals ontwikkelt unieke dermatologische producten die zorgdragen dat het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie worden gebracht. De producten zijn vooral geschikt bij haaruitval en haar dat dunner wordt. 

Rock & Ruddle

Rock & Ruddle is een Brits merk dat gespecialiseerd is in haarborstels, bestaande uit natuurlijk everzwijnhaar en de beste soort nylon. De borstel zorgt ervoor dat zelfs klitten in het meest dikke haar ontrafeld worden. 

GHD

Het beroemde merk ‘Good Hair Day’, bekend als ghd, werkt samen met beroemde stylisten die ervoor zorgen dat de beste producten ontwikkeld worden om elke gewenste look te creëren. Van drogen tot stylen, beschermen en krullen. De beste kwaliteit! 

Marc Inbane.

MARC INBANE is een bekend en geliefd merk in de wereld van tanning. De luxe zelfbruiners zorgen voor een egaal gebruinde huid wat resulteert in een natuurlijke look.

Sebastian.

Sebastian is een uitermate geschikt merk voor uw haarverzorging als u kiest voor professionele kwaliteit. Maak uw look compleet met met de verzorgings- en styling producten van Sebastian.