Home is where your hairspray is.

Het verhaal van

HAARTAAL

Samenwerken met HAARTAAL. Samen vooruit.
Onze naam spreekt voor zich. We spreken de taal van haar, van onze kappers en klanten. Zijn taal natuurlijk ook. Samen begrijpen wij wat kwaliteit leveren betekent en ons team werkt dan ook elke dag hard om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

We begrijpen dat veel kappers en haarstylisten het liefst de keuze willen maken om zelfstandig te opereren, maar de stap zelf nogal wat risico met zich mee kan brengen.
Denk aan het financiële risico van de salon, maar ook de acquisitie van nieuwe klanten.
Ook horen we veelal dat ontwikkeling en persoonlijke groei in het vak op een lager pitje komt te staan. Simpelweg wegens het gebrek aan de stimulans van buitenaf en het werken in een team Hier vonden wij wat van. Dat kan anders.

Uw kappers in Boxtel.

Ine.

Samen kijken naar wat het beste bij je past en er zo voor zorgen dat je, ook de weken na het bezoek aan de kapsalon, Echt nog volop kunt nagenieten van de beleving en natuurlijk vooral van je (nieuwe) kapsel.

Ine Haartaal Kapsalon Boxtel
Kim Haartaal Kapsalon Boxtel

Kim.

Ik vind het leuk om bezig te zijn met uiterlijke verzorging. Het leukste aan het vak vind ik mensen mooi maken, iemand weer blij maken als ze in de spiegel kijken!